www.concretivo.nl

- HOMEPAGE - - CURSUS KERAMIEK - - NANNET - - AGENDA - - GASTENBOEK - - CONTACT - - FOTO'S - - LINKS - - INSCHRIJFFORMULIER -

INSCHRIJFFORMULIER KERAMIEK ATELIER CONCRETIVO   voorjaar 2017

Voornaam  en achternaam:

Adres:

Postcode en woonplaats:

Telefoon gsm:                                    

E-mailadres:

Kruis aan aan welke cursus je wilt deelnemen                                                                                                                                                                                                                        

0 maandagochtend 9.30-12.00           

0 maandagmiddag 13.30-16.00   

0 woensdagochtend 9.30-12.00                                                                                                                                                                           

ik wil de cursus graag samen volgen met:

De keramiek cursus bestaat uit 6 lessen in de prijs is inbegrepen                                                                6 kilo klei inclusief biscuitstook (1e stook) , gebruik van gereedschappen.                                   Extra kosten bestaan uit het gebruik van glazuur en de glazuur- ovenstook.

De prijs is €135 inclusief BTW per bank tnv CONCRETIVO- Sittard Iban: NL91RABO01494.11979 Betaling voor 16 januari 2017 vermeldt bij de betaling de aanvangsdatum van de cursus of de workshop.

0   De deelnemers zijn op de hoogte van de voorwaarden tot deelname zoals beschreven in de algemene voorwaarden van KERAMIEK - ATELIER CONCRETIVO  en gaan hiermee akkoord. Zie bijlage

Datum :                                                          Handtekening  :

1. aanmelding  vindt plaats door middel van het invullen en opsturen of e-mailen van het inschrijvings-formulier

2. je gaat accoord met de algemene voorwaarden van keramiek-atelier CONCRETIVO

3. De plaatsing is gegarandeerd indien de betaling binnen is (CONCRETIVO heeft het recht de cursus te annuleren indien er onvoldoende deelnemers zijn; dan ontvang je evt betaalde gelden vanzelfsprekend retour)

 

FORMULIER RETOUR STUREN NAAR Keramiek- atelier CONCRETIVO, Dorpstraat 23,  6137 SR Sittard  Of  ingevuld retour mailen naar nannetvanloo@gmail.com

Algemene voorwaarden keramiek-atelier CONCRETIVO


Inschrijving                                                                                                                                         *Inschrijving voor een cursus of workshop kan alleen door inzending van een volledig ingevuld en ondertekend inschrijfformulier. Dit kan telefonisch (06-43542518) of per mail worden aangevraagd. (nannetvanloo@gmail.com)


Cursusvoorwaarden                                                                                                                            

* Betaling van het cursusgeld wordt voldaan voor aanvang van de cursus door storting op rekeningnummer  Iban: NL91RABO01494.11.979 ter attentie van CONCRETIVO, Dorpstraat 23, 6137 SR Sittard. Met de vermelding van de aanvangsdatum en naam van de cursist.  


Opzegging                                                                                                                                                     

 *Restitutie van het lesgeld is niet mogelijk. Lessen kunnen ingehaald worden binnen de lopende cursustermijn  en na onderling overleg.  Iemand anders mag  in jouw plaats komen.


Aansprakelijkheid                                                                                                                                 

 *Keramiek-atelier CONCRETIVO: Nannet van Loo, stelt zich in geen enkel opzicht aansprakelijk voor letsel en/of schade aan personen of zaken in haar huis, atelier en tuin.                                                    

*In de cursus en workshop volg ik  je met al mijn betrokkenheid en deskundigheid. Het is en blijft handwerk en mensenwerk. Het  bakken van keramische werkstukken is op eigen risico. In een stookproces kan er altijd iets misgaan. CONCRETIVO is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade aan je werkstuk.


Workshopvoorwaarden                                                                                                                                

*Betaling van de workshop wordt voldaan voor aanvang van de workshop bij voorkeur  door storting op rekeningnummer Iban: NL91RABO01494.11.979  ter attentie van CONCRETIVO, Dorpstraat 23, 6137 SR Sittard. Met de vermelding van de aanvangsdatum en naam van de deelnemer.  Bij inschrijving voor de workshops wordt bij verhindering  (ook bij overmacht ) 50 procent van het totale bedrag in rekening gebracht.Iemand anders mag kostenloos in de plaats komen. Restitutie van workshopgelden is alleen mogelijk wanneer keramiek-atelier CONCRETIVO  verhinderd is om de workshop uit te voeren. 


 


 
 


 
 


                                             


 
  


 


                            

 
Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK