www.concretivo.nl

- HOMEPAGE - - CURSUS KERAMIEK - - NANNET - - AGENDA - - GASTENBOEK - - CONTACT - - FOTO'S - - LINKS - - INSCHRIJFFORMULIER -

CURSUS KERAMIEK;  MAAK JE EIGEN UNIEKE KERAMIEK!

Klei is een veelzijdig en oeroud materiaal. Je kunt er vazen en schalen mee maken, maar ook figuratieve en abstracte beelden. Heb je al lang geen klei meer aangeraakt dan leer je tijdens de cursus “keramiek” de basistechnieken van het werken met klei kennen. We gaan aan de  slag met de rolletjes- en platentechniek en boetseren. Ook is het mogelijk het werk te decoreren op  verschillende manieren met: diverse soorten glazuren, engobes en slibs, stempels .  Iedereen werkt individueel en op zijn eigen niveau.

Je kunt tegen betaling gebruik maken van de beschikbare soorten glazuren (of je eigen glazuren gebruiken) Maar je kunt er evt voor kiezen  je biscuit gebakken beeld  thuis te kleuren met boenwas, ecoline , plakaatverf of schoenpoets.


Voordelen van de werkwijze concretivo er zijn max 7 cursisten en  daardoor krijg je volop aandacht. Door de verschillende niveaus leren de cursisten van elkaar. Je hoeft zelf geen materialen aan te schaffen en je blijft niet met restjes glazuur zitten aangezien je gebruik kunt maken van de glazuren in het atelier


Nieuwsgierig naar de werken van cursisten? klik hier

Ben je al bekend met de basistechnieken van het werken met klei? Mijn specialiteit is het toepassen van structuren,vrij werken en het toepassen van glazuurtechnieken en het werken met transfers.

Proefles

Wil je eerst een keer uitproberen en  "voelen" of klei en het maken van keramiek bij je past?  Dat kan , meld je telefonisch of per mail aan voor een gratis proefles die plaats vindt tegelijk met de lopende groep.                                                                         

Praktische informatie 

Indien er nog plaats vrij is in een cursusgroep is er permanente instroom mogelijk dus dan hoef je niet te wachten op de start van een nieuw cursusblok.

De lessen vinden plaats op maandagochtend en middag + woensdagochtend en middag  voor een overzicht van de cursusdata  klik hier.

Een lesblok bestaat uit 6 lessen en kost 135 euro incl. btw inclusief 6 kg klei en de biscuit stook.  Bijkomende kosten voor glazuren en extra stook (dit is niet noodzakelijk om een mooi eindresultaat te krijgen)

Klik hier voor het inschrijfformulier.


 
Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK